Ενισχυτικό Wiki

Ξεπερνώντας τα επίμονα οροπέδια προπόνησης, επιτυγχάνοντας μια ονειρική σιλουέτα χωρίς λίπος με ταχύτητα ρεκόρ, έντονη εστίαση στο ξυράφι, διογκωμένους μύες που κάνουν τους συνεργάτες προπόνησης πράσινους με φθόνο: οι υποσχέσεις για διάφορους ενισχυτές πριν από την προπόνηση, καυστήρες λίπους ή μυοκατασκευαστές ακούγονται παρόμοιοι. Μια ματιά στη λίστα των συστατικών που χρησιμοποιούνται μπορεί να αποκαλύψει εάν ένα συμπλήρωμα διατηρεί αυτό που υπόσχεται.

Ενώ οι DMHA, Alpha GPC, Synephrine, Rhodiola Rosea και Co. έχουν από καιρό απολαμβάνει θρυλική κατάσταση μεταξύ των αθλητών χάρη στα μοναδικά τους εφέ, άλλα συστατικά από την εξαιρετικά δυναμική σκηνή συμπληρώματος είναι ακόμη σε μεγάλο βαθμό άγνωστα - και σε κάθε περίπτωση απαιτούν εξήγηση.

Στο λεξικό μας εστιάζουμε σε δοκιμασμένα και νέα συστατικά που χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο στην εκπαίδευση ενισχυτών από διάφορους κατασκευαστές. Αξίζει να ρίξετε μια ματιά! Δεν έχει σημασία αν θέλετε να κατανοήσετε τις επιδράσεις του αγαπημένου σας ενισχυτή, να προσθέσετε ένα συμπλήρωμα στους ρυθμούς του προτού το πάρετε για πρώτη φορά ή να αναμιχθείτε με ένα πολύ ισχυρό κοκτέιλ πριν από την προπόνηση.

Κουμπί Επιστροφή στην κορυφή