Οι καλύτεροι ενισχυτές DMAA

Οι καλύτεροι ενισχυτές DMAA με μια ματιά | PRE WORKOUT BOOSTER Κατάταξη 2020 - Κορυφαία 10

Το έτος 2020 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη! - Και αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα για μια ενημέρωση της αποκλειστικής DMAA Booster Ranking 2020!
- Ποιοι ενισχυτές προ-προπόνησης θα είναι στην κορυφή φέτος χάρη στο διεισδυτικό τους αποτέλεσμα και ποιες καινοτομίες μπορούμε να καλωσορίσουμε μεταξύ των καλύτερων σκληρών στροβοσκοπιών! Το Boosterjunkies.de σας διαφωτίζει!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Οι σκληροπυρηνικοί ενισχυτές είναι ένα εξειδικευμένο προϊόν και πρέπει να παραμείνουν έτσι! Αυτός ο τύπος συμπληρώματος, ειδικά με το συστατικό DMAA, απευθύνεται αποκλειστικά σε έμπειρους αθλητές και αθλητές δύναμης που κάνουν το άθλημα για χρόνια και σε εξαιρετικές περιπτώσεις καταφεύγουν σε τέτοια ισχυρά και βελτιωτικά της απόδοσης για να αντισταθμίσουν την αγχωτική καθημερινή ζωή τους. Ούτε οι αρχάριοι, οι έφηβοι ούτε οι αθλητές που εκπαιδεύουν την υγεία τους χρειάζονται σκληρό ενισχυτή για να επιτύχουν την ιδανική τους απόδοση!

Αγαπητοί φίλοι της καλώς καλλωπισμένης κατανάλωσης,

Ενώ βρισκόμαστε ακόμα στους βαθύτερους χειμερινούς μήνες, ο ενισχυτής DMAA βιώνει τη δεύτερη άνοιξη του και η αγορά είναι, προς απόλαυση όλων των ενισχυτών, που γεμίζουν με ζεστές προ-προπονήσεις που, χάρη στη θρυλική ουσία, παρέχουν ισχυρό ατμό στο προπόνηση.
Αν και τα εκχυλίσματα DMBA, DMHA, Eria Jarensis και άλλες καινοτομίες ερεθίσματος έχουν καθιερωθεί ολοένα και περισσότερο στην αγορά, η 1,3-διμεθυλοπεντυλαμίνη ή η 2-αμινο-4-μεθυλεξάνιο ή η γερναμίνη, γνωστές ως DMAA, εξακολουθούν να κυριαρχούν στη σκηνή!

Το DMAA, ένα συμπαθομιμητικό και συχνά ανακριβώς αναφέρεται ως παράγωγο αμφεταμίνης, είναι μια φαρμακευτική ουσία και περιλαμβάνεται στη λίστα των απαγορευμένων ναρκωτικών στη Γερμανία. Ωστόσο, λόγω της φυσικής προέλευσής του (βρίσκεται στο εργοστάσιο γερανίου), μπορεί ωστόσο να εγκατασταθεί και να πωληθεί σε ενισχυτές προπόνησης με σκληρό σκύλο υπό το πρόσχημα μιας νόμιμης γκρι περιοχής.

Μπορεί να θυμάστε το 2017 όταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hi-Tech Pharmaceuticals Jared Wheat και η FDA (Food and Drug Administration) πολέμησαν σε μια σκληρή δικαστική μάχη για να νομιμοποιήσουν την ουσία. Όμως όχι μόνο έκτοτε υπήρξε συνεχής εναλλαγή και αβεβαιότητα σχετικά με την ακίνδυνη, χωρίς συνέπειες κατανάλωση, εμπόριο και κατοχή προϊόντων DMAA.

Παρ 'όλα αυτά, τα προϊόντα που περιέχουν DMAA μετράνε και θα εξακολουθούν να συγκαταλέγονται στις επιτυχίες των ενισχυτών προπόνησης και θα έχουν σχεδόν μια θρυλική φήμη για το αποτέλεσμα τους.
Αυτή η διαφημιστική εκστρατεία μπορεί να εντοπιστεί στον πατέρα όλων των προ-προπονήσεων: το θρυλικό Jack3d από το USP Labs.
Ως το πρώτο προωθητικό προϊόν, έκανε χρήση του διεγερτικού DMAA και εξακολουθεί να είναι δημοφιλές στους θαυμαστές και τους νοσταλγικούς οπαδούς μέχρι σήμερα.

Αυτό ακριβώς προσπαθεί να ικανοποιήσει η αγορά συμπληρωμάτων ξανά και ξανά και να δεσμεύεται μόνιμα με τους ενισχυτές DMAA.

Δυστυχώς, οι συνθέσεις των νεότερων ενισχυτών πριν από την προπόνηση συχνά υποφέρουν από την καθαρή απεριόριστη ισχύ του διεγερτικού και δεν είναι πολύ εξελιγμένες. Εάν συγκρίνετε την παλιά φόρμουλα του Jack3d με μια καινοτόμο μήτρα ενός νεότερου προϊόντος, θα παρατηρήσετε μια σειρά από πρόσθετα, όπως σύμπλοκα βιταμινών, σχολαστικά συντονισμένες φόρμουλες αντλιών και πρόσθετα εκχυλίσματα φυτών και αμινοξέα.
Αυτά όχι μόνο απαλύνουν το θραύσμα μετά από μια ουσία που μοιάζει με αμφεταμίνη, αλλά συμβάλλουν επίσης στη βελτιωμένη παροχή θρεπτικών ουσιών, σε αυξημένη αντλία ή σε μια πιο ευχάριστη εστίαση.

Εμείς στο Boosterjunkies.de είναι καθήκον μας σε τακτά χρονικά διαστήματα να επιστήσουμε την προσοχή σας σε αυτά τα προϊόντα και να παρουσιάσουμε μόνο τους καλύτερους και αποτελεσματικότερους ενισχυτές hardcore.
Ως αποτέλεσμα, θέλουμε να σας παρουσιάσουμε τους καλύτερους ενισχυτές DMAA του νέου έτους 2020 στα επόμενα.

Είναι σημαντικό το αποτέλεσμα ενός προ-προπονητικού προϊόντος να είναι πάντα υποκειμενικό και να είναι εντελώς διαφορετικό από τον αθλητή στον αθλητή!
Η κατάταξή μας περιορίζεται στις προσωπικές εμπειρίες της εκτεταμένης ομάδας μας, καθώς και στις εντυπώσεις έμπειρων πελατών και φίλων. Επιπλέον, συμπεριλαμβάνουμε φυσικά τις δηλώσεις στις ετικέτες των αντίστοιχων προϊόντων στην αξιολόγηση, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την αυθεντικότητα ή την εγγύηση των ουσιών που πράγματι περιέχονται. Ωστόσο, εγγυηθούμε για την ποιότητα των μεμονωμένων κατασκευαστών και προϊόντων και συμπεριλάβαμε μόνο αυτούς τους ενισχυτές στην κατάταξη που μας έκαναν μια σοβαρή, αξιόπιστη και υψηλής ποιότητας εντύπωση!

Ακολουθούν λοιπόν οι 10 καλύτερες βόμβες stim από το τμήμα των ενισχυτών σκληρής κατάρτισης που περιέχουν DMAA 2020:

Οι 10 καλύτεροι ενισχυτές DMAA με μια ματιά

Συμπληρώματα Blackline - αυτοκτονίες

Πίσω από το όνομα Blackline θα μπορούσε κανείς να αναλάβει σχεδόν την εταιρεία (Sinob-Blackline 2.0) των δύο Γερμανών Ben Wagner και Nils Eiffler, οι οποίοι πήραν την αγορά από τη θύελλα με το σλόγκαν της εταιρείας «Shit is not our business» και μια λεπτή πρωτεΐνη - αλλά που ΔΕΝ είναι έτσι! Ποιος είναι πίσω από αυτήν την αμφίβολη (υποτιθέμενη) αμερικανική εταιρεία και από πού προέρχεται ακριβώς παραμένει ασαφής μέχρι σήμερα! Είναι ξεκάθαρο, ωστόσο, ότι ο ενισχυτής προπόνησης για το hardcore της σκοτεινής μάρκας θα αναμφισβήτητα χτυπήσει και θα ανοίξει σωστά αυτήν την κατάταξη. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο τύπος αυτής της προ-προπόνησης δυστυχώς φαίνεται αρκετά απλός, δηλαδή αντιγράφει 1: 1 την αρχική σύνθεση του Jack3d. Περίπου το AAKG, η κρεατίνη, η βήτα-αλανίνη συν τα διεγερτικά καφεΐνη και το DMAA, εξαπλώθηκαν σε συγκεντρωμένη δόση λίγο κάτω από 4g. Παρ 'όλα αυτά, ή ίσως εξαιτίας αυτού, η αυτοκτονία χτύπησε σκληρά το 2017, γιατί με αυτό τελικά επιτύχατε και πάλι μια ενίσχυση στην αγορά, η οποία, αν και σχετικά τυφλή, ξεδιπλώνει την επίδρασή της με πλήρη δύναμη! Ήταν εκπληκτικό το γεγονός ότι ειδικά η 1η παρτίδα προκάλεσε εκτεταμένη φρίκη, επειδή το SUIZIDE παρείχε μια ωμή αντλία παρά τις ουσίες που περιείχε. Κάποιος θα μπορούσε ακόμη και να υποψιάζεται τη χρήση ασπιρίνης. Το booster διατίθεται σε 3 τύπους Death Berry, Tropical Death και Bubble Gum. Μεγαλύτερο ελάττωμα στο πραγματικά καλό αντίγραφο του Jack3d; - Μια πτώση / συντριβή του θανάτου ☹ Συνεπώς, δυστυχώς μόνο η 10η θέση

* Διαφήμιση / διαφήμιση

# 10 συμπληρώματα μαύρης γραμμής -
Αυτοκτονίες

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 7.3 / 10

Dynamic Evolution - Savage AF

Το Savage AF σάς παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για μια καλή προπόνηση: εξαιρετική εστίαση, καθαρή ατελείωτη ενέργεια και ισχυρή αγγειακότητα. Για να το κάνει αυτό, συνδυάζει τα καλύτερα διεγερτικά, δηλαδή 75 mg DMAA και το (ακόμα) σπάνια χρησιμοποιούμενο εκχύλισμα μούρων Juniper και να μην ξεχνάμε την καφεΐνη. Ο συνδυασμός τους με πραγματικά ισχυρά συμπληρώματα αντλίας, όπως η θειική Agmatine και η Μονοστερική Γλυκερόλη, τα οποία όχι μόνο διασφαλίζουν μια φλεβική, αλλά και μια πλήρη εμφάνιση, είναι ευχάριστη. Υπάρχει επίσης μια συμπαγής νοοτροπική στοίβα που περιέχει Alpha GPC, μεταξύ άλλων. Αλλά επίσης το εκχύλισμα Dendrobium (25mg) και το Yohimbine (2mg) είναι πραγματικά συστατικά που ο πραγματικός ενισχυτής γνώστης θα βρει στο προ-wokout του.
Το Savage AF περιέχει επίσης μόνο 7g ανά μερίδα, αλλά η φόρμουλά του είναι καθαρά θεωρητική και στην πράξη κάπως πιο περιεκτική από αυτήν της βαθμολογημένης. Εξ ου και η ένατη θέση ☺

Ενισχυτής AF Savage

* Διαφήμιση / διαφήμιση

# 9 Dynamic Evolution - Savage AF

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 7.5 / 10

Jack'd Up Hi-Tech Pharmaceuticals

Ο κατασκευαστής από τη Γεωργία της Αμερικής, είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους παίκτες στην αγορά συμπληρωμάτων από τη δεκαετία του 80. Με το Ultimate Orange, η εταιρεία όχι μόνο έθεσε τα θεμέλια για όλες τις προ-προπονήσεις και τους ενισχυτές hardcore σήμερα, αλλά επίσης προκάλεσε τακτικά μια αίσθηση με επιτυχίες box office όπως το HydroxyElite και το Off The Chain.
Έτσι, επίσης, με το Jack`d Up, μια βελτιωμένη φόρμουλα του αρχικού ομώνυμου ονόματος, το USP Labs Jack3d.
Όπως και το πρωτότυπο, ζυγίζει επίσης 5,55 γραμμάρια, αλλά έχει επεκταθεί με 3 μορφές κρεατίνης και αγματίνης, το ιδιόκτητο μείγμα των φωτοαντιγραφικών αντιγράφων με τουλάχιστον 50 mg DMAA και έχει επίσης εξαιρετική γεύση.
Αυτός ο ενισχυτής είναι σίγουρα μια εμπιστευτική συμβουλή για νοσταλγικά και έρχεται τρομερά κοντά στην αγαπημένη αίσθηση του θρυλικού πατέρα όλων των σκληρών ενισχυτών!
Όχι ιδιαίτερα εξελιγμένο και σύμφωνα με τα σημερινά πρότυπα, σίγουρα δεν είναι πλέον ένας ακροδέκτης με θετική έννοια, αλλά μια άξια εγγύηση επιτυχίας σε μια νέα μορφή - 8η θέση για τον νέο παλιό Jack 😉

HiTech Pharma - ΤΖΑΚΙ

* Διαφήμιση / διαφήμιση

# 8 Hi-Tech Pharmaceuticals Jack'd Up

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 7.8 / 10

# 7 Δύναμη παιχνίδι - Death Punch

Το Death Punch σας επιτρέπει να χαλαρώσετε σε μια προπόνηση με την υψηλότερη ένταση, ενώ εξαφανίζετε ακόμη και στην πιο βαθιά εστίαση και ένα αίσθημα ελαφρότητας. Για το σκοπό αυτό, το Strength Game έχει δημιουργήσει μια πραγματικά μοντέρνα φόρμουλα που, εκτός από 75 mg DMAA, περιέχει επίσης και άλλα ερεθίσματα όπως η εφέδρα και η ορδενίνη καθώς και η yohimbine. Χάρη στην κιτρουλλίνη και την αγματίνη (αναφέρονται στην 1η θέση στη μήτρα), παρέχεται και η αντλία. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, ωστόσο, είναι η προσθήκη μιας πολύ ειδικής ουσίας, επειδή με το GW501516 η προ-προπόνηση περιέχει ένα πραγματικό όπλο θαυμασμού αντοχής. Πρόκειται για SARM, το οποίο δεν είναι κατασταλτικό και έχει αποδειχθεί ότι είναι ευεργετικό για αποτελεσματική καύση λίπους και αυξημένη αντοχή.
Σε μερίδα 7,5 g θα έχετε ένα πραγματικό όπλο για όλες τις χρήσεις που παρέχει μια πλήρη αντλία, την ασύγκριτη διέγερση και τα αποτελέσματα ενός ισχυρού καυστήρα λίπους.
Αυτό δίνει στο Death Punch ένα άξιο μέρος 7 με θέα πιο ψηλά.

Ενισχυτής διάτρησης θανάτου

* Διαφήμιση / διαφήμιση

# 7 Δύναμη παιχνίδι - Death Punch

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 8.0 / 10

Anti Hero Labs Venom

Ο κατασκευαστής Anti-Hero Labs φαίνεται, να το θέσει ήπια, υπόγεια και θα μπορούσε επίσης να πουλήσει τα πιο πρόσφατα μείγματα δηλητηρίων από την εσωτερική κουζίνα του γκαράζ. Η διάταξη και η επεξεργασία των εξαιρετικά δημιουργικών και νευρικών προϊόντων είναι εν μέρει λίγο ερασιτεχνικά και μοιάζουν με "επιθυμητά αλλά όχι ικανά"!
Ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το θέμα των προσφερόμενων σούπας επιλέγεται έξυπνα, έχει αρμονικά σχεδιαστεί και κυκλοφορήσει αυστηρά - είτε Juggernaut, Carnage είτε Venom, το κουτί κάθε σκληρής σούπας είναι διακοσμημένο με έναν περίτεχνα ανταγωνιστή.
Όσον αφορά το περιεχόμενο, επιβεβαιώνεται επίσης η εντύπωση ότι θέλει να αντιμετωπίσει τα πάντα με ένα λοστό, αλλά η αγματίνη και η νορβαλίνη λειτουργούν αρκετά καλά όσον αφορά μια πλήρη αντλία και επίσης 100mg 1,3 DMAA + synephrine, hordenine, ephedra (και και και ... ) κουδουνίστρα ανεξάρτητα από ενδεχομένως όχι τέλεια ποιότητα πρώτων υλών αρκετά εγκάρδια.
Όλα αυτά τελικά οδηγούν, αν και υπάρχουν πολλά πράγματα (σχεδιασμός ερασιτεχνικών προϊόντων, αμφίβολο μάρκετινγκ, αμφίβολη ποιότητα πρώτων υλών) για να ρωτήσετε ή / και να επικρίνετε, σε μια τοποθέτηση στο κάτω μισό του Top10 μας - γιατί αυτό που κάνει τόσο μεγάλο πρέπει απλώς να ανταμειφθεί;) ...
και ειδικά ως συλλέκτης, ένα τόσο ασυνήθιστο κουτί φαίνεται ιδιαίτερα καλό στο ντουλάπι 😉

6η θέση για το Anti-Hero Labs Venom

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

 • Θειικά άλατα μαγματίνης
 • 250mg άνυδρη καφεΐνη
 • Λ-Νόρβαλιν
 • 100mg !!! 1'3 DMAA
 • Horde HCL
 • Εκχύλισμα Ephedra

* Διαφήμιση / διαφήμιση

# 6 Εργαστήρια Anti-Hero - VENOM

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 8.1 / 10

Submission Science - Rocky KO Γύρος 2

Ο σκληροπυρηνικός ενισχυτής στο φόρεμα Balboa χτυπά σαν γάντζο στο πηγούνι! Όχι μόνο ένα επιβλητικό 100 mg DMAA, αλλά και η συμβίωση των Yohimbine και AgMass διασφαλίζουν μια συνολική εμπειρία hardcore booster, όπως θα έπρεπε να υπάρχει στο βιβλίο. Το Rocky KO δεν σας δίνει μόνο μια εστίαση που σας χτυπά μέσα από 12 γύρους σαν πυραμίδα μιας πλήρους μάχης πυγμαχίας, αλλά σας δίνει την τρομακτική επιθετικότητα του Ivan Drago, που προκάλεσε φόβο και τρόμο στην ταινία Rocky IV. Το Rocky KO δεν είναι πραγματικά για φιλιά αέρα, γιατί κυριολεκτικά σας χτυπά τόσο απαλά όσο μια πάνα μετά την προπόνηση. Αν θέλετε να επωφεληθείτε από τα θετικά και διεγερτικά αποτελέσματα του hardcore booster, πρέπει επίσης να αποδεχτείτε την επόμενη κορυφαία κατηγορία.

Όσον αφορά το αποτέλεσμα, αναμφίβολα είναι επίσης υποψήφιος για το βάθρο των νικητών, αλλά δυστυχώς λόγω του ότι χτυπάει τις επιπτώσεις "μόνο" στην 5η θέση!

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

 • Σύμπλεγμα βιταμινών
 • Citrulline Malate
 • 1 g AGmass ™ (Θειικό Agamtin
 • 100 mg 1,3 διμεθυλαμίνης (DMAA)
 • Yohimbine HCL!
 • L-Νορβαλίνη
 • Εξαιρετικά ισχυρή
Υποβολή Επιστήμης Rocky KO

* Διαφήμιση / διαφήμιση

# 5 Υποβολή Επιστήμης - Rocky KO

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 8.4 / 10

Prime Nutrition PWO MAX

Η Prime Nutrition είναι η αγαπημένη του PJ Braun, ο οποίος είναι επίσης συνιδρυτής και ιδιοκτήτης των συμπληρωμάτων γίγαντες Blackstone Labs και RedCon2012, από το 1. Κανένα άλλο όνομα στο παιχνίδι δεν αντιπροσωπεύει επιτυχία και ετήσιες επιτυχίες πωλήσεων όπως αυτό του παθιασμένου bodybuilder και επιτυχημένου επιχειρηματία. Σε αντίθεση με το Blackstone και το RedCon, το Prime Nutrition τείνει να παραμένει στις σκιές των μεγάλων εμπορικών σημάτων και μάλιστα πέφτει λίγο πίσω. Το PWO-Max, από την άλλη πλευρά, είναι μια πραγματική πληροφορία που μπορεί εύκολα να ανταγωνιστεί οποιοδήποτε προϊόν υψηλού προφίλ στα ράφια των ενισχυτών hardcore.
Η Prime Nutrition γνωρίζει ότι μπορεί αναμφίβολα να επιτρέψει στον εαυτό της να αποκαλύψει με διαφάνεια τις δόσεις των συστατικών του πρώην PWO-HP με ένα πρησμένο στήθος. Όχι μόνο ένα επιβλητικό 75mg DMAA, αλλά και ένα περήφανο 2g θειικής αμαμινίνης και φορτωμένο 300mg καφεΐνη, καθώς και μερικά άλλα συστατικά με δόση, δίνουν στην προ-προπόνηση μια απόλυτα αξιοσέβαστη φήμη μεταξύ των εσωτερικών.
Τα κουτιά του ενισχυτή είναι πολύ δημοφιλή στους γνώστες και πλησιάζουν όλο και περισσότερο. Οι θαυμαστές και τα ενδιαφερόμενα μέρη πρέπει να το πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερο!
Το PWO-MAX εισάγει επάξια το πάνω μισό της κατάταξης DMAA - την 4η θέση μας!

 

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

 • 2 g θειικής αγατίνης !!!
 • 500 mg DMAE
 • 200 mg κιτρικής καφεΐνης
 • 150 mg άνυδρη καφεΐνη
 • 75 mg 1-3-διμεθυλαμυλαμίνης

* Διαφήμιση / διαφήμιση

# 4 Prime Nutrition PWO-MAX

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 8.4 / 10

# 3 Ευφυής μυς - Sharp AMF

Αυτή η ισχυρή προ-προπόνηση συνδυάζει δύο ισχυρά διεγερτικά σε ένα προϊόν, συγκεκριμένα 2mg DMAA με 80mg DMHA και πρόσθετες ουσίες όπως η ιιναμίνη, η synephrine και η yohimbine.
Μας άρεσαν ιδιαίτερα τα απολύτως διαφανή στοιχεία για τα συμπληρώματα, τα οποία, για τη δική μας χαρά, περιέχουν 5 g καθαρών ουσιών αντλίας (L-κιτρουλίνη, δι-μηλικό κιτρουλλίνη και θειική αγματίνη).
Επιπλέον, ένα μέρος αυτού του τέρατος ζυγίζει ένα επιβλητικό 10g και παρέχει σχεδόν όλα όσα επιθυμεί μια αναμνηστική καρδιά.
Δεν υπάρχουν καινοτόμα συστατικά όπως νοοτροπικά, SARM ή άλλες καινοτομίες, αλλά δοκιμάστηκαν και δοκιμάστηκαν σε κατάλληλες δόσεις - και αυτό ακριβώς αντικατοπτρίζεται στην επίδραση αυτού του προϊόντος. Τα μακροχρόνια εφέ και μια υψηλής ποιότητας φόρμουλα δίνουν σε αυτό το πραγματικά «έξυπνο» προϊόν μια άξια τρίτη θέση στην κατάταξη.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

  • κανένα ιδιόκτητο μείγμα
  • Σύμπλεγμα βιταμινών για καλύτερη αναγέννηση
  • 80 mg DMAA + 100 mg DMHA!
  • περιέχει επίσης 1 g Alpha Yohimbine + 1g Yohimbine HCL!
  • 5g ενεργών ουσιών αντλίας
Sharp AMF

* Διαφήμιση / διαφήμιση

# 3 Ευφυής μυς - Sharp AMF

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 8.3 / 10

Συμπληρώματα BlackOut - INSTINCT

Δεν χρειάζεται να είσαι ο καλύτερος σε όλα για να είσαι στην πρώτη γραμμή !; - έτσι σκέφτηκαν τα Συμπληρώματα BlackOut. Ούτε το πιο ολοκληρωμένο μέγεθος σερβιρίσματος, ούτε τα περισσότερα ερεθίσματα και σίγουρα όχι οι συνιστώμενες δοσολογίες αντλιών - αλλά ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να είναι πραγματικά διασκεδαστικό στην περίπτωση του INSTINCT. Ως ένα πραγματικό υβρίδιο ενός καυτού stimbombe και ενός διογκωμένου τέρατος αντλίας, το (ανά μερίδα) 9,5g DMAA booster INSTINCT είναι ένα ολοκληρωμένο ταλέντο που, για να το ξεπεράσει, έχει ελάχιστα ή καθόλου παρενέργειες παρά την εντυπωσιακή εστίαση και ικανοποιητικό η αντλία συνεπάγεται.
Από το διεγερτικό τμήμα, το Hardcore Booster χρησιμοποιεί 200mg καφεΐνης, 50mg ορδενίνης, 20mg higenamine, απεριόριστες ποσότητες synephrine και yohimbine και, τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, 110mg DMAA! Συνολικά 6 g ενεργών ουσιών αντλίας (3g μητρική κιτρουλλίνη, 2g L-αργινίνη και 1g θειική agmatine) παρέχουν επίσης μια πλήρη και ευχάριστη αγγειακή αντλία σε συμβίωση.

Όχι μόνο το πλήρες περιεχόμενο του συστατικού καθορισμού της κατάταξης, αλλά και η θεμελιωμένη θεωρία πίσω από αυτό το ενισχυτικό (βλ. Ανακοίνωση και περιγραφή του άρθρου) και, τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, οι πειστικές πρακτικές αναφορές εγγυώνται την προ-προπόνηση ένα μέρος, αν και όχι στο στην κορυφή της πρώτης 10 κατάταξης, αλλά στο άξονες βάθρο νούμερο 2!

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

 • ένα all-rounder μεταξύ των DMAA Stimbombs
 • Σύμπλεγμα βιταμινών για καλύτερη αναγέννηση
 • 110 mg DMAA!
 • περιέχει επίσης yohimbine!
 • 6g ενεργών ουσιών αντλίας
Ενισχυτικό Ενισχυτικό

* Διαφήμιση / διαφήμιση

# 2 Συμπληρώματα BlackOut - INSTINCT

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 8.5 / 10

# 1 ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ: FitaFlex Nutrition - FitFire

Το 2020, ένας ενισχυτής κινείται στην κορυφή της κατάταξης που κανείς δεν θα περίμενε εκεί. Ένας αναμνηστικός κλώνος μας χύθηκε από τις ΗΠΑ ήδη από το 2018, ο οποίος μοιάζει με 1: 1 με σκοπό τα Διατροφικά Γεγονότα, σαν έναν παλιό φίλο.
Οι γνώστες όρων όπως το MESOwell και το NeuroMORPH σίγουρα θα χτυπήσουν αμέσως τα αυτιά τους, αλλά όταν δείτε τη σκόνη με έντονα χρώματα, συσσωρευμένη σε διαφανή κουτιά, θα θυμάστε το θρυλικό APS MESOMORPH Αν και αυτό χρησίμευσε ως πρότυπο, το FitaFlex λάμπει αφενός με υποδειγματική διαφάνεια (1 κουταλιά αντιστοιχεί σε 2000mg L-Citrulline D-Malate, 3200mg Beta-Alanine, 65mg DMAA !!!, 335mg Caffeine Anhydrous and 600mg Creatine Nitrate), on Από την άλλη πλευρά, το Fitaflex Nutrition ξεπερνά το Fitfire την πηγή έμπνευσής του σε μεγάλο βαθμό, καθώς διαθέτει εξίσου εντυπωσιακό αποτέλεσμα όσον αφορά την εστίαση και την οδήγηση, αλλά δεν προκαλεί κακές παρενέργειες ή παρενέργειες!

Για να δείτε μια πιο ολοκληρωμένη ματιά στο προϊόν, σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά στην κριτική μας, όπου το hardcore booster έλαμψε με ένα επιβλητικό 9,0!

Με τα χρόνια το Fitfire γελούσε πολλούς φίλους στις τάξεις της ομάδας μας αλλά και τους πιστούς πελάτες μας - η 1η θέση στην κατάταξη είναι κάτι περισσότερο από άξια!

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

 • Καλά δοκιμασμένη μεσομορφή φόρμουλα
 • 2000mg L-κιτρουλίνη D-Malate,
 • 3200mg βήτα-αλανίνη
 • Θειική αγματίνη
 • 65mg DMAAA (1,3-διμεθυλαμυλαμίνη HCL)
 • Εξαιρετικά ισχυρή
 • Χωρίς παρενέργειες
Ενισχυτής FitaFlex Fitfire

* Διαφήμιση / διαφήμιση

# 1 FITAFLEX - Fitfire

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 9.0 / 10

Και τώρα είναι η σειρά σας!

Η δουλειά μας ολοκληρώθηκε σε αυτό το σημείο και σας παρουσιάσαμε σε δέκα κορυφαία ενισχυτικά hardcore. Χωρίς ένοχη συνείδηση, μπορούμε να σας προτείνουμε καθεμία από αυτές τις προ-προπονήσεις κορυφαίας κατηγορίας σε εσάς και σας ζητούμε μόνο να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν για εσάς. Ποια από αυτές τις στροβοσκοπικές βόμβες DMAA είναι η σωστή για εσάς και αν το RAGE μόνο του αξίζει το χρυσό μετάλλιο, δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να απαντήσουμε σε αυτό το σημείο! Το αποτέλεσμα και η αίσθηση των σκληροπυρηνικών ενισχυτών βασίζονται αποκλειστικά σε υποκειμενικές εμπειρίες και μπορεί να διαφέρουν πολύ από άτομο σε άτομο!
Χρησιμοποιήστε την προσφορά του συνεργαζόμενου καταστήματος STAYFOCUSED.DE και, χάρη στην προσφορά αναμνηστικών δειγμάτων, δοκιμάστε επαρκώς κάθε προ-προπόνηση.
Ή να είστε πρόθυμοι να πειραματιστείτε και να συλλέξετε και να βάλετε ένα από αυτά τα εγγυημένα αποτελεσματικά δοχεία DMAA στο ράφι!

Κουμπί Επιστροφή στην κορυφή