Οι καλύτεροι ενισχυτές hardcore 2022

Οι καλύτεροι ενισχυτές hardcore 2022

Η χρονιά τρέχει και μαζί της η αγορά για τις πιο ισχυρές προ-προπονήσεις βασίζεται σε πραγματικές σκληρές διεγερτικές διακυμάνσεις. BOOSTERJUNKIES.DE κατατάσσει τις στροβοσκοπικές βόμβες της δεκαετίας του '20 για εσάς!

DMAA, DMBA, Eria Jarensis, AMP και και - και ο κατάλογος των κοινών αμινών, των παραγώγων, σε σύντομα ερεθίσματα, τα οποία διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα, την όραση της σήραγγας, την εστίαση των τεράτων και τις συνεδρίες hardcore στο γυμναστήριο, γίνεται όλο και περισσότερο. Εμείς στην BOOSTERJUNKIES.DE δεν είμαστε ποτέ κουρασμένοι όταν πρόκειται να τα δοκιμάσουμε όλα. Και με τον συνηθισμένο τρόπο, το κάναμε στην αρχή του τρέχοντος έτους: Με βάση την επίδραση, την αναλογία τιμής-απόδοσης, το γούστο και τη διάταξη, έχουμε συγκεντρώσει την κορυφαία λίστα ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΩΝ της ολοκαίνουργιας και πρόσφατα κυκλοφορίας ενισχυτών προπόνησης στο τμήμα hardcore.

Δεν ισχυριζόμαστε ότι είναι πλήρη ή αντικειμενική ορθότητα. Είναι η καλύτερη και πιο έντιμη πρόθεσή μας να τραβήξετε την προσοχή σας μόνο στους πιο ισχυρούς και υψηλής ποιότητας ενισχυτές και να τους τοποθετήσετε ανάλογα, αλλά θέλουμε να επισημάνουμε ένα πράγμα:


Το αποτέλεσμα μιας προ-προπόνησης ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό από τον αθλητή στον αθλητή. Βασίζεται αποκλειστικά σε υποκειμενικές και ατομικά έμπειρες εντυπώσεις.

Ως ομάδα επαγγελματιών και πρακτικά έμπειρων αθλητών, στόχος μας είναι να σας δείξουμε τάσεις και να παρουσιάζουμε τις δικές μας εντυπώσεις, καθώς και τις εντυπώσεις από πελάτες και φίλους με αντιπροσωπευτικό και ρεαλιστικό τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο, λαμβάνουμε υπόψη τις υποσχέσεις και τα διαφημιστικά συνθήματα των εταιρειών και των προϊόντων που παρουσιάζονται και τα συγκρίνουμε με τις προσδοκίες και τελικά τις εμπειρίες. Εάν υπάρχουν διαθέσιμες αναλύσεις ή βασικές πληροφορίες, αποσαφηνίζουμε τα συστατικά και τα αποτελέσματα, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την αυθεντικότητα των ουσιών που περιέχονται πραγματικά σε ορισμένες περιπτώσεις. Βασικά, ωστόσο, εμπιστευόμαστε μόνο προϊόντα που είναι γνωστά, λειτουργούν και φαίνεται να είναι υψηλής ποιότητας και προέρχονται από μια αξιόπιστη και αξιόπιστη εταιρεία.

Ακολουθεί τους 10 καλύτερους ενισχυτές hardcore μέχρι το 2020 μέχρι σήμερα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτά που αναφέρονται παρακάτω κατάρτισης αναμνηστική είναι εξαιρετικά ισχυρές και η επίδρασή τους δεν πρέπει να υποτιμάται. Ενημερώστε τον εαυτό σας για τη σωστή δοσολογία και ανοχή πριν από τη χρήση. Οι παρακάτω ενισχυτές δεν είναι κατάλληλοι για εφήβους ή αρχάριους!

#10: Blackstone Labs—Dust X:

Η επωνυμία Blackstone Labs από τον ιδρυτή της εταιρείας PJ Braun είναι πλέον ένας σταθερά εδραιωμένος παίκτης στον τομέα των σκληροπυρηνικών συμπληρωμάτων, είτε προορμονών, SARMs είτε ακόμη και ενισχυτών εκπαίδευσης. Το Dust X προσφέρει και πάλι βάναυσα απόδοση και είναι η υψηλότερη δόση και ο πιο ισχυρός ενισχυτής της μάρκας. Υπόσχεται μακροχρόνια ενέργεια και μια πραγματικά καλή μυϊκή αντλία για σκληροπυρηνικό ενισχυτικό. Το τελευταίο παρέχεται από 4 γραμμάρια μηλικής κιτρουλίνης και 1 γραμμάριο θειικής αγματίνης ανά μερίδα. Εκτός από τον «κύριο χαρακτήρα» με τη μορφή 150 mg DMHA ανά μερίδα, το Dust X εντυπωσιάζει πάνω απ' όλα με ένα τεράστιο φορτίο ψυχοδραστικών νοοτροπικών φαρμάκων (διμεθυλαμινοαιθανόλη, φαινυλαιθυλαμίνη, L-τυροσίνη και Huperzine A), τα οποία εξασφαλίζουν μια πρώτη - εστίαση στην τάξη. Όλα αυτά μαζί είναι μια θέση που αξίζει στο top 10 μας. Συμβουλή: Από τις 6 γεύσεις προτείνεται ανεπιφύλακτα η γεύση Sour Gummy Bear. 

 

* Διαφήμιση / διαφήμιση

#10: Blackstone Labs—Dust X:

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 7.1 / 10

#9 Σύγχρονο σκληροπυρηνικό - Arez Titanium

Ο θρύλος επέστρεψε! Αφού το Modern Hardcore εξασφάλισε τα δικαιώματα για τον ενισχυτή AREZ, ο κατασκευαστής κυκλοφόρησε τη δική του έκδοση και μας ενθουσίασε αμέσως. Αυτό οφείλεται κυρίως στη σχεδόν αμετάβλητη φόρμουλα. Και πάλι, 3000 mg L-κιτρουλίνης και 500 mg θειικής αγματίνης ανά μερίδα παρέχουν την αντλία. Περιέχει 3200 mg βήτα-αλανίνης για την αντιμετώπιση της μυϊκής κόπωσης. Οι φίλοι Booster που τους αρέσει το τυπικό μυρμήγκιασμα της βήτα-αλανίνης (βήτα-μυρμήγκιασμα) θα πάρουν τα χρήματά τους εδώ. Με 250 mg διτρυγική χολίνη Η πνευματική σας ικανότητα και η γνωστική σας απόδοση λαμβάνονται επίσης υπόψη. Φυσικά, υπάρχουν επίσης όλα τα είδη σκληροπυρηνικών διεγερτικών, περίπου 175 mg εκχυλίσματος Juglans Regia (περισσότερο γνωστό ως DMHA), 75 mg Εκχύλισμα Eria Jarensis, 30 mg Synephrine καθώς και 10 mg Hordenine σε αυτή την έκδοση ξανά. 300 mg καφεΐνης και 200 ​​mg Β-φαινυλαιθυλαμίνης παρέχουν την απαραίτητη ενεργειακή ώθηση. Ένα τεράστιο 2,5 mg άλφα υοχιμβίνης παρέχει ένα επιπλέον κίνητρο και ώθηση. Εν ολίγοις: Η νέα έκδοση είναι επίσης απόλυτα πειστική. 

MHN Arez Titanium

* Διαφήμιση / διαφήμιση

#9 Σύγχρονο σκληροπυρηνικό - Arez Titanium

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 7.7 / 10

#8 Παράφρων Labz - Ψυχωτική

Το Insane Labz κυκλοφόρησε τώρα διαφορετικές παραλλαγές της σειράς Psychotic. Κατά τη γνώμη μας, όμως, τίποτα δεν ξεπερνά το «πρωτότυπο» Psychotic. Στην καρδιά του ιδιόκτητου μείγματος 4459 mg (ναι, δεν είμαστε φίλοι του, αλλά το αποτέλεσμα είναι απλά πειστικό) είναι το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δραστικό συστατικό "AMPberry" (επίσημα εκχύλισμα μούρων αρκεύθου, αλλά ειλικρινά: υπάρχει κάτι εντελώς διαφορετικά εδώ ????. Η βάση με τη σειρά του σχηματίζεται από τη βήτα αλανίνη, την κρεατίνη και την καφεΐνη. Η διμεθυλαμινοαιθανόλη (DMAE), η Hordenine και η Huperzine Serrata διασφαλίζουν την αύξηση της γνωστικής απόδοσης. Το Alpha Yohimbine, από την άλλη, θα σας κάνει να ιδρώσετε. Εδώ παίρνετε ένα "κλασικό" ενισχυτικό σκληρού πυρήνα που μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως τα δυνατά του σημεία, ειδικά όσον αφορά την ενέργεια, την αντοχή και την εστίαση. Όσον αφορά τις αντλίες, δυστυχώς υστερεί, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη δεδομένης της ετικέτας. 

Παράφρων Labz Psychotic

* Διαφήμιση / διαφήμιση

#8 Παράφρων Labz - Ψυχωτική

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 7.8 / 10

# 7 Καταδικασμένος Labz - Καταδικασμένος Stim

Για πολύ καιρό, που αντιμετωπίζεται ως μια πραγματική συμβουλή και εξακολουθεί να μην είναι εύκολα διαθέσιμη, τα παιδιά από το Condemned Labz από το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν φέρει στην αγορά ένα ενισχυτικό σκληρού πυρετού, το οποίο περιέχει 225 mg 2-αμινοϊσοεπτανίου (DMHA) και 50 mg μπορεί να εμφανιστεί χιγεναμίνη. 15 mg παραδοξινών Οι κόκκοι του Παραδείσου και τα 3 mg Yohimbine HCL ενισχύουν επίσης την καύση λίπους χωρίς να αυξάνουν πολύ τον καρδιακό σας ρυθμό. Περιλαμβάνονται 4000 mg καθαρής L-κιτρουλίνης για τη μυϊκή αντλία.

Καταδικασμένος Labz Convict Stim

* Διαφήμιση / διαφήμιση

# 7 Καταδικασμένος Labz - Καταδικασμένος Stim

 ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 7.9 / 10

#6 APS Mesomorph V4

Το μεσόμορφο στο V4 διαφημίζεται σε περίοπτη θέση με το σλόγκαν "Fueled by Geranium Extract" - τίποτα άλλο από το DMAA. Έτσι, το Mesomorph επιστρέφει στις απαρχές του της επιτυχημένης πρώτης πρωτότυπης έκδοσης. Όπως και με τις προηγούμενες εκδόσεις του Mesomorph, το V4 έρχεται επίσης με ένα ιδιόκτητο μείγμα ή τρία από αυτά, με το "Neuromorph-Energized Stimulant Matrix" με 1860 mg να είναι το πιο ενδιαφέρον μείγμα για όλους τους stim junkies. Εδώ θα βρείτε, μεταξύ άλλων, άνυδρη μεθυλξανθίνη, η οποία έχει παρόμοια δράση με την καφεΐνη και διευρύνει τους βρόγχους, 2-αμινοϊσοεπτάνιο (DMHA) ή εκχύλισμα γερανιού (δηλαδή DMAA). Συνολικά, υπάρχει πληθώρα συστατικών στο Mesomorph V4, όλα αυτά με ένα τεράστιο μέγεθος μερίδας 15,5 γραμμαρίων. Το ενισχυτικό είναι πολύ ισορροπημένο και μπορεί να πείσει σε όλες τις κατηγορίες χωρίς να διατρέχει τον κίνδυνο «υπεροδήγησης» το αποτέλεσμα σχετικά «ομαλό». και δεν έρχεται μαζί με λοστό. 

* Διαφήμιση / διαφήμιση


#6 APS Mesomorph V4

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 8.1 / 10

#5 URX Bombshell

Εάν η αρχική έκδοση εξακολουθούσε να περιέχει DMAA, ο κατασκευαστής αναγκάστηκε να προσαρμόσει κάπως τον τύπο λόγω νομικών απαιτήσεων κ.λπ. Το αποτέλεσμα είναι ένας πολύ ισχυρός ενισχυτής DMHA που έρχεται με 200 mg αυτής της ουσίας. Επιπλέον, υπάρχουν 350 mg καφεΐνης, 100 mg θεοβρωμίνης και 35 mg θεοφυλλίνης. 2500 mg αργινίνης και 500 mg αγματίνης παρέχουν την αντλία. 15 mg ισοπροπυλνορσινεφρίνης και 3 mg άλφα yohimbe εξασφαλίζουν καύση λίπους. Συμπέρασμα: Μια πέτρινη συλλογή. Πολλή ενέργεια και ώθηση για προπόνηση είναι εγγυημένα. 

* Διαφήμιση / διαφήμιση

#5 URX Bombshell

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 8.3 / 10

#4 Core Labs X—Nitric Bomb

Ο κατασκευαστής Core Labs X είναι πλέον γνωστός στη σκηνή της προπόνησης με βάρη για καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα. Η βάση για τεράστια ενέργεια στην προπόνηση είναι 350 mg (άνυδρης) καφεΐνης.Με 120 mg DMHA και 50 mg DMAA, το Core Labs X βασίζεται σε δύο από τις ισχυρότερες και πιο ισχυρές ουσίες στη σειρά ενισχυτικών σκληρών πυρήνων. Αυτός ο συνδυασμός βάζει τη διάθεσή σας σε άλλους τομείς και εξασφαλίζει νέα προσωπικά καλύτερα στην προπόνηση. 

Με τον αποδεδειγμένο συνδυασμό βήτα αλανίνης (3000 mg), L-κιτρουλίνης (2000 mg) και κρεατίνης HCL (1000 mg), η Nitric Bomb εξασφαλίζει αυξημένη αντοχή, καλύτερη αντλία και περισσότερη δύναμη κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Υπάρχουν επίσης 500 mg ταυρίνης για ενυδάτωση, 500 mg N-ακετυλο L-τυροσίνης και 350 mg ακετυλο L-καρνιτίνης για τη βελτίωση της γνωστικής απόδοσης. Για την ενίσχυση της καύσης λίπους, η Core Labs χρησιμοποιεί 50 mg εκχυλίσματος πράσινου τσαγιού, 50 mg συνεφρίνης HCL, 10 mg μεθυλοσυνεφρίνης HCL και 2,5 mg υοχιμβίνης HCL. Ένας πλήρης κατάλογος όλων των συστατικών θα ξεπερνούσε το πεδίο εφαρμογής εδώ, αλλά μπορούμε να αποκαλύψουμε πολλά: Το ενισχυτικό έχει ένα σκληροπυρηνικό αποτέλεσμα και έχει τα δυνατά του σημεία στους τομείς της ενέργειας, της διάθεσης, της απόδοσης και της εστίασης. Με μια τόσο ισχυρή φόρμουλα, φροντίστε να πίνετε αρκετά υγρά κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας. 

Core Labs Nitric Bomb

* Διαφήμιση / διαφήμιση

#4 Core Labs X—Nitric Bomb

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 8.4 / 10

#3 Psycho Pharma - Edge of Insanity

Το booster από τα παιδιά στο Psycho Pharma διαφημίζει ένα συναίσθημα σαν "Kush" (στέλεχος κάνναβης) και το Edge of Insanity μπορεί πραγματικά να σας οδηγήσει στο "χείλος της τρέλας". ????. Ειδικά τα τεράστια 4 mg άλφα υοχιμβίνης έχουν πολλά να προσφέρουν και δεν είναι για άτομα με λιποθυμία. Κρύος ιδρώτας και αυξημένος καρδιακός ρυθμός εισερχόμενος. Εκτός από αυτά τα 4 mg Alpha Yo, υπάρχουν επίσης 5 mg Yohimbine HCL. Δημιουργήστε τη βάση για το ενεργειακό σας επίπεδο 350 mg καφεΐνης, 20 mg θεοβρωμίνης και 75 mg Infinergy. 

Τα 1000 mg γάμμα αμινοβουτυρικό οξύ (GABA) περιείχαν βοήθεια κατά του στρες της προπόνησης και για ψυχική χαλάρωση και ισορροπία, για την αντλία 8000 mg μηλικής κιτρουλίνης και κατά της μυϊκής κόπωσης 3200 mg βήτα αλανίνης. 

* Διαφήμιση / διαφήμιση

#3 Psycho Pharma - Edge of Insanity

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 8.8 / 10

#2 Πυρήνας κινδύνου – Τέφρα

Αυτή η ισχυρή προ-προπόνηση δεν συνδυάζει μόνο δύο, αλλά τρία ισχυρά διεγερτικά σε ένα προϊόν: DMHA (2-αμινοϊσοεπτάνιο) 1,3 DMAA, AMP Κιτρικό - δεν είναι μόνο αυτό... περιέχει επίσης Octopamine, Alpha GPC, Synephrine HCL, Methyl - Synephrine HCL και Higenamine HCL. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να πούμε πώς βγαίνει η δοσολογία των επιμέρους ουσιών, αφού οι ποσότητες κρύβονται πίσω από το μείγμα «Neuro Energized Stimulant Ignition System» των 1250 mg. Οπωσδήποτε είναι ένα σημείο μακριά για αυτό, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι αυτό το τέρας STIM πραγματικά χτυπάει! Για να αντιμετωπιστεί αυτό και να αποτραπεί μια συντριβή, ένα "Electrolyte Vita Support Mix" με διάφορες βιταμίνες και μέταλλα όπως? βιταμίνη C, βιταμίνη Β6, βιταμίνη Β12, νιασίνη, νάτριο, κάλιο και μαγνήσιο.

Τα δύο μείγματα "Nitric Ocide System" και "Cell Volumizing ATP Complex" εξασφαλίζουν πλήρη αντλία και σας βοηθούν να διασφαλίσετε ότι υπάρχει επαρκής αποθήκευση ATP στα κελιά σας, ώστε να φέρετε τον ατμό των στελεχών στο σίδερο.

* Διαφήμιση / διαφήμιση

#2 Πυρήνας κινδύνου – Στάχτη

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 8.9 / 10

# 1 Devil's Pharma - έργο του διαβόλου

Το The Devil's Work από την Devil's Pharma είναι ένα πραγματικό ταλέντο σε όλα τα επίπεδα όσον αφορά τους σκληροπυρηνικούς ενισχυτές. Με μια πλήρη μερίδα 12 γραμμαρίων, συνδυάζει όλα τα συστατικά για να παρέχει ενέργεια, ώθηση, εστίαση και αντλία εξίσου. Το τελευταίο παρέχεται από τη συμβίωση μηλικής κιτρουλίνης, AAKG, AGmass, γλυκερόλης και νορβαλίνης, μιας μήτρας αντλίας που σπάνια βρίσκεται σε ενισχυτικά σκληρού πυρήνα και είναι εξίσου μακράς διάρκειας, αφράτη και αγγειακή. 

Επίσης ενδιαφέρουσα είναι η χρήση νοοτροπικών όπως το Mucuna Pruriens (40mg) για την τόνωση του ντοπαμινεργικού συστήματος. Φυσικά, δεν γίνεται οικονομία ούτε στον τομέα των «κλασικών» σκληροπυρηνικών διεγερτικών, η λίστα των συστατικών είναι μεγάλη και πείθει με έναν πολυμήχανο συνδυασμό και δοσολογία όλων των επιμέρους συστατικών. Εδώ, το 250 mg DMDH τραβάει το βλέμμα του σκληροπυρηνικού καταναλωτή αναμνηστικού, αλλά και τα 50 mg συνεφρίνης HCL, 45 mg ορδενίνης, 15 mg ιγεναμίνης, 2 mg υοχιμβίνης HCL αξίζουν περισσότερο από μια απλή ματιά και ουρλιαχτά για να δοκιμάσετε αυτόν τον ενισχυτή. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η μάρκα εντυπωσιάζει με μια επαγγελματική διάταξη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και μάλιστα ξεκαθαρίζει όταν ονομάζει τις ποικιλίες της (Monstrous Mango, Tweaked Tangerine Claw, Devils Candy) ότι προσπαθούν να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό ακόμα και με μικρά πράγματα. – μαζί τους με την κυριολεκτική έννοια, ηχηρή επιτυχία!

* Διαφήμιση / διαφήμιση

# 1 Devil's Pharma - έργο του διαβόλου

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 9.0 / 10

Εάν έχετε την επιλογή, είστε χαλασμένοι για επιλογή!

Και με αυτό βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο ... το οποίο δεν σας διευκολύνει αυτόματα! Παρόλο που έχουμε την πιο ξεκάθαρη συνείδηση ​​ότι σας παρουσιάσαμε 10 προϊόντα καλύτερης ποιότητας και ποιότητας, κάθε ένα αξίζει να υποβληθεί σε τουλάχιστον ένα τεστ και να επιλεγεί ξεχωριστά για μακροχρόνια χρήση. Κάθε ένα από αυτά έχει τη δυνατότητα να γίνει το δικό σας κορυφαίο hardcore booster του 2019 λόγω των πολύ διαφορετικών χαρακτηριστικών τους. Μια ευπρόσδεκτη ευκαιρία που συνεργάζεται ο συνεργάτης μας STAYFOCUSED.DE. σας προσφέρει σε αυτό το σημείο είναι η αγορά αναμνηστικών δειγμάτων. Η χρονιά είναι ακόμα νέα και η αγορά είναι τόσο δυναμική όσο ποτέ ... να είστε πρόθυμοι να πειραματιστείτε, να συλλέξετε τα πιο όμορφα και καλύτερα κουτιά και να συγκεντρώσετε τη συλλογή των πιο βίαιων ελαστικών βομβών ανάλογα με τις ανάγκες σας.) Υπάρχουν πολλά προσφορές ...

Η υπόσχεσή μας

Σας υποσχόμαστε ότι κάθε ένας από τους ενισχυτές που παρουσιάζονται εδώ αξίζει τα λεφτά, τα απογοητευτικά προϊόντα δεν συμπεριλήφθηκαν στο raking! Αξιολογήσαμε τους ενισχυτές όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά, με βάση την εμπειρία μας και δεν στηριζόμαστε σε οποιεσδήποτε υποσχέσεις μάρκετινγκ που έκανε ο κατασκευαστής. Οι ενισχυτές προπόνησης που αναφέρονται εδώ έχουν αποδειχθεί στις ευέλικτες δοκιμές μας, σε εντατικές μονάδες εκπαίδευσης και επικράτησαν έναντι των ανταγωνιστών. Για να το κάνουμε αυτό, χρησιμοποιήσαμε τις δικές μας δοκιμές, τις εμπειρίες άλλων αθλητών και την αξιολόγηση για την κατάταξή μας. Όλα τα δοκιμασμένα προϊόντα έχουν αποδειχθεί και είναι πραγματικοί ενισχυτές hardcore και βαθμολογούνται στις κατηγορίες συστατικών, εφέ (εστίαση, ισχύς, ενέργεια και αντλία), γεύση και διαλυτότητα και αναλογία τιμής-απόδοσης. Αποτέλεσμα 1 έως 10 πόντων για κάθε κατηγορία.

Σημείωση:

Με την κατάταξη θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τους καλύτερους ενισχυτές προπόνησης προκειμένου να σας στηρίξουμε στην απόφαση αγοράς σας και να σας σώσουμε από την απογοήτευση και να σώσετε το πορτοφόλι σας. Οι αναθεωρητικές μας κριτικές αντιπροσωπεύουν τις υποκειμενικές μας εντυπώσεις και δεν ισχυρίζονται ότι είναι γενικές. Το αποτέλεσμα ενός και του ίδιου προϊόντος μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο! Τα συμπληρώματα πριν από την προπόνηση δεν πρέπει να λαμβάνονται μόνιμα ή υπερβολικά υπερβολικά. Η χρήση και η δοσολογία των ενισχυτών πριν από την προπόνηση είναι εξ ολοκλήρου με δική σας ευθύνη.

Κουμπί Επιστροφή στην κορυφή