Ενισχυτικό HardcoreΚριτικές προϊόντωνΚριτικές προϊόντων

Centurion Labz - Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ δοκιμάστηκε

Μια δουλειά στη βιομηχανία συμπληρωμάτων δεν είναι πάντα διασκεδαστική. Όχι κάθε αναμνηστικό είναι μια γευστική αποκάλυψη, για να μην αναφέρουμε έναν αριθμό 0815 συνδυασμών δραστικών συστατικών που μερικές φορές είναι περισσότεροι, αλλά μερικές φορές λιγότερο πειστικοί. Να ισχυριστούμε για αρκετούς μήνες ανάμεσα σε όλο το χάος των συμπληρωμάτων, ενισχυτών κ.λπ. και, ακόμη και σε περιόδους που η ποσότητα επιθυμεί να υπερτερεί της ποιότητας, στα δυνατά σημεία της, δηλαδή στην υψηλή ποιότητα κατασκευής, στο αδιαμφισβήτητο επαγγελματικό μάρκετινγκ, αλλά πάνω απ 'όλα Μόνο το πραγματικά μεγάλοι παίκτες στο παιχνίδι καταφέρνουν να σκεφτούν ένα ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ αποτέλεσμα.

Έτσι, ακόμη πιο ευχάριστο όταν ένας ενισχυτής προπόνησης με σκληρό σκύλο από το εξωτερικό γλίστρησε στο γραφείο του booster junkie και ήταν στολισμένος με την ομοιότητα ενός Σπάρτη πολεμιστή. Η πρώτη ευφορία όταν είδε τον σκοτεινό, λερωμένο με αίμα πολεμιστή επιβεβαιώθηκε όταν οι γνωστές λέξεις "Centurion Labz" και "God of War" ήταν ευανάγνωστες στην ετικέτα!
Η Centurion Labz, κατασκευαστής του θρυλικού RAGE και του εξίσου αξιοσέβαστου διαδόχου RAGE RELOADED, επέστρεψε με μια νέα προ-προπόνηση και θα ακολουθήσουμε αμέσως με την κριτική 😉

Αναφορά εμπειρίας για το προϊόν προ-προπόνησης hardcore GOD OF WAR από το Centurion Labz

Απλώς να θυμόμαστε ότι το Centurion Labz δεν βασίζεται στα συμφέροντα των επιχειρηματιών που δεν πειράζουν χρήματα, αλλά σε σχέση με τον Δρ. Nicholas Puccio και Dr. Ο Τζόζεφ Κέπκο όχι μόνο δύο εμπειρογνώμονες στον τομέα της αθλητικής ιατρικής έθεσαν μια αξιόπιστη μάρκα, αλλά και οι δύο είναι παθιασμένοι αθλητές σιδήρου οι ίδιοι. Το Centurion Labz βασίζεται στις πεποιθήσεις, την ερευνητική κατάσταση και την εμπειρία δύο γνωστών ειδικών που ενσωματώνουν αποδεικτικά στοιχεία, πολλά χρόνια πρακτικής εμπειρίας και τη δική τους καινοτομία σε προϊόντα της κατηγορίας Hardcore.

Το εκπαιδευτικό ενισχυτικό God of War ήταν το πρώτο προϊόν με το οποίο η μάρκα Centurion Labz τόλμησε να πατήσει στην άκρως ανταγωνιστική αγορά συμπληρωμάτων και η σταθερά αναπτυσσόμενη επιτυχία που ακολούθησε επιβεβαιώνει τόσο το προϊόν όσο και το μάρκετινγκ. Καθώς η μάρκα μεγάλωνε, τα προϊόντα υπέστησαν επίσης κάποιες αλλαγές και βελτιώσεις και έτσι η επανέναρξη του God of War περιμένει με περιέργεια.

Το 2015, ο Θεός του Πολέμου έβαλε τους καταναλωτές του στο God Mode για πρώτη φορά και η "ανανεωμένη έκδοση" αυτού του μίγματος προετοιμασίας πολέμου υπόσχεται απόδοση στο επόμενο υψηλότερο επίπεδο στο γυμναστήριο. Αυτή η προ-προπόνηση παρέχει ενεργητικά διεγερτικά, καινοτόμα νοοτροπικά και απαραίτητα, χρήσιμα αμινοξέα.

Θεός του Πολέμου
Πράξεις του Θεού του Πολέμου

* Διαφήμιση / διαφήμιση

Αγοράστε το Centurion Labz - God of War

 • αυξάνει την εστίαση και τη συγκέντρωση
 • 400mg Άνυδρη καφεΐνη
 • ευχάριστο και μακροχρόνιο αποτέλεσμα

Ποια δραστικά συστατικά μπορούν να βρεθούν στο hardcore booster GOD OF WAR από το Centurion Labz;

Ως συνήθως από το Centurion Labz μέχρι τώρα, ο Αμερικανός κατασκευαστής δεν μιλάει για το θάμνο ή δεν χρειάζεται να κρύβεται πίσω από μη διαφανείς, αμφισβητήσιμους πίνακες. Τα δημοσιευμένα συμπληρωματικά στοιχεία του Hardcore Booster παρατίθενται χωρίς περιθώρια (χωρίς φανταχτερά ονόματα ή μίγματα) και εξηγούν την περιεκτική συλλογή των 9,5g συνολικά 10 ενεργών συστατικών. Σε αντίθεση με το Rage Reloaded, επεξεργάζονται μόνο συνθετικά ενεργά συστατικά και δεν περιλαμβάνονται φυτικά συστατικά.
Υπάρχουν συνολικά 7,5 g δραστικών συστατικών!

ΤΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΒΖ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ; - ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΟ:

Βιταμίνη C (200mg):
Ως συνήθως, υπάρχει τουλάχιστον μία βιταμίνη σε ένα προϊόν Centurion Labz, το οποίο συνήθως υποβάλλεται σε επεξεργασία με σκοπό την καλύτερη ανοχή ή μειωμένη μετά την εργασία.
Σε αυτήν την περίπτωση είναι το ασκορβικό οξύ, που υπάρχει φυσικά σε εσπεριδοειδή, σε άλλα φρούτα αλλά και σε πολλά πράσινα και κίτρινα λαχανικά.

Στην ομοιοπαθητική, οι στόχοι Βιταμίνη C σχετικά με τη χρήση εκείνων των ανθρώπων που υποφέρουν από άγχος λόγω διαφόρων προκλήσεων (ευθύνη, προσοχή, αντίδραση κ.λπ.) και χρειάζονται ξεκούραση και χαλάρωση.
Εκτός από τα αντι-καρκινογόνα αποτελέσματα, είναι Βιταμίνη C αποτοξινωτικό ή αντιοξειδωτικό και διεγείρει τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος να είναι πιο ενεργά. Ενώ εμπλέκεται σε πολλές διαφορετικές χημικές διεργασίες, προωθεί Βιταμίνη C συμπεριλαμβανομένης της σύνθεσης κολλαγόνου ή, γενικά, της κατασκευής και συντήρησης των ιστών του σώματος, οι οποίοι ελλείψει Βιταμίνη C τείνουν να σπάσουν.

Βήτα-αλανίνη (3g):
Το αμινοξύ αλανίνη βρίσκεται συχνά στη ζελατίνη, αλλά γενικά στο κρέας, τα πουλερικά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλά και τη σόγια, το καλαμπόκι, τη βρώμη και το ρύζι.
Ως απαραίτητο αμινοξύ, το σώμα δεν μπορεί να το παράγει. Υπό την επίδραση των ορμονών του στρες στο ήπαρ, η αλανίνη μετατρέπεται σε γλυκόζη και ως εκ τούτου χρησιμεύει ως ενεργειακό υπόστρωμα. Με το δώρο του Βήτα-αλανίνη συνοδεύεται από αύξηση του επιπέδου σακχάρου στο αίμα και χρησιμοποιείται για την παραγωγή ενέργειας γρήγορα. Με αυξημένη σωματική άσκηση, το σώμα μετατρέπει την αλανίνη σε πυροσταφυλικό και έτσι επιτρέπει μακροπρόθεσμη αντοχή. Το δώρο του Βήτα-αλανίνη αποτρέπει τον μηχανισμό απελευθέρωσης πρωτεϊνών από τα αποθέματα των μυών προκειμένου να αποκτήσουν γλυκόζη και έτσι να χάσουν μυς. Μαζί με την ιστιδίνη, σχηματίζει καρνοσίνη στους μύες και εξουδετερώνει το γαλακτικό οξύ σε περίπτωση μυϊκού ερεθισμού. Αυτό αποτρέπει την κόπωση και την υπεροξύτητα
Η θεραπευτική δόση προς όφελος των αναφερθέντων πλεονεκτημάτων και η καλύτερη αναγέννηση είναι 3-6g, αλλά πρέπει να γίνεται τακτικά!

κρεατίνη (2g):
Το αμινοξύ κρεατίνη Βρίσκεται κυρίως στη ρέγγα, τον σολομό και τον τόνο, καθώς και στα κρέατα χοιρινού και βοείου κρέατος.
κρεατίνη δεν είναι πρωτεϊνογόνο αλλά μια ένωση του αργινίνη, Γλυκίνη και μεθειονίνη. Στο σώμα βρίσκεται κρεατίνη ειδικά στις λεγόμενες ίνες γρήγορου μυός, περίπου 90% στους σκελετικούς μύες. Αναφέρεται επίσης ως η μπαταρία του κελιού που δέχεται κρεατίνη ένα υπόλειμμα φωσφορικών της ΑΤΡ και γίνεται φωσφορική κρεατίνη. Ταυτόχρονα, το ADP δημιουργείται από το ATP. Αυτό αυξάνει τη μιτοχονδριακή παραγωγή ενέργειας αναλόγως - ακολουθεί ο απλός κανόνας: τόσο περισσότερο κρεατίνηόσο περισσότερη δυνατή αποθήκευση ενέργειας. Η φωσφορική κρεατίνη είναι η πρώτη πηγή όταν οι μύες χρειάζονται γρήγορο ATP. Μόνο τότε το σώμα πέφτει πίσω στα αποθέματα γλυκογόνου των μυών.
Στον αθλητισμό είναι γνωστό ότι αυξάνει την δύναμη πηδείας, τη βραχυπρόθεσμη μυϊκή αντοχή και τη μέγιστη δυνατή ένταση φορτίου. Όμως, οι χρόνοι αποκατάστασης επωφελούνται επίσης από τη συμπλήρωση κρεατίνη.
Τα αρχικά στοιχεία δείχνουν επίσης ότι κρεατίνη προωθούν την παραγωγή αυξητικών ορμονών και επιβραδύνουν τις διαδικασίες γήρανσης.
Οι ημερήσιες δόσεις 3-5g είναι συχνές.

Ταυρίνη (1g):
Αποδίδεται επίσης στα μη πρωτεϊνογόνα αμινοξέα Ταυρίνηένα αμινοσουλφονικό οξύ να είναι ακριβές.
Στο σώμα παράγεται στο ήπαρ από μεθειονίνη και κυστεΐνη με τη συμμετοχή του Βιταμίνη B6 και δεν μπορεί να παραχθεί εσωτερικά στην παιδική ηλικία (ημι-απαραίτητο).
Ταυρίνη έχει μεγάλη σημασία για την ανάπτυξη του εγκεφάλου και της οπτικής συσκευής και βρίσκεται σε μεγάλο βαθμό στον αμφιβληστροειδή, στην καρδιά, στους μύες, καθώς και στα λευκοκύτταρα και τα αιμοπετάλια.
Το αμινοσουλφονικό οξύ βελτιώνει την καύση λίπους κατά έναν παράγοντα 4 και βελτιώνει την απέκκριση και τη διαλυτότητα της χοληστερόλης και άλλων λιπών στα κόπρανα.
Ταυρίνη προστατεύει από το σχηματισμό χολόλιθων, καθώς και από προβλήματα καρδιάς και αρτηριακής πίεσης. Προλαμβάνει επίσης την ασθένεια του λιπώδους ήπατος και βελτιώνει τον καιρό του σακχάρου στο αίμα σε περίπτωση ανεπαρκούς ευαισθησίας στην ινσουλίνη.
Μέχρι τώρα ήταν Ταυρίνη γνωστό ως δημοφιλές συστατικό στα ενεργειακά ποτά. Αυτό οφείλεται στη ρυθμιστική ιδιότητα του ασβεστίου και Μαγνήσιοπου σταθεροποιεί τους καρδιακούς μυς και τα νευρικά κύτταρα. Έτσι ξεκινά Ταυρίνη το μηδενικό αποτέλεσμα των διεγερτικών και μπορεί να έχει ηρεμιστικό ή εξισορροπητικό αποτέλεσμα.
Τέλος βελτιστοποιήθηκε Ταυρίνη την ισορροπία υγρών των μυϊκών κυττάρων και έτσι δημιουργεί τη βάση για την ανάπτυξη μυών.
Οι θεραπευτικές δόσεις κυμαίνονται μεταξύ 0,6-6g.

Άνυδρη καφεΐνη (400mg):
Η συνθετική μορφή της άνυδρης καφεΐνης είναι σχεδόν το πιο γνωστό και επίσης το πιο διαδεδομένο διεγερτικό.
Συνήθως βρέθηκε Η καφεΐνη στο φυτό καφέ, αλλά σε μορφή συμπυκνωμένης σκόνης είναι ακόμη πιο ισχυρό και έχει διεγερτικό αποτέλεσμα από 50 mg και άνω.
Εκτός από τις επιδράσεις στο ΚΝΣ, το γλυκογόνο και η διάσπαση του λίπους επωφελούνται επίσης από τη συμπλήρωση Η καφεΐνη, αλλά είναι γνωστό ότι συνοδεύονται από αυξημένη εγρήγορση και εγρήγορση.
Τα 400mg σίγουρα δεν είναι εύκολο να αντιμετωπιστούν για άτομα που είναι ευαίσθητα στην καφεΐνη, αλλά οι ανεπιθύμητες ενέργειες όπως αίσθημα παλμών ή προβλήματα στο στομάχι εξακολουθούν να είναι απίθανες με δόση έως 400mg.

Φαιναιθυλαμίνη (PEA) (300mg):
Το PEA είναι μία από τις ιχνοστοιχείες και απαντάται φυσικά σε πικρό αμυγδαλέλαιο και κακάο.
Στο σώμα, βρίσκεται κυρίως στον εγκέφαλο και μπορεί να ανιχνευθεί στα ούρα.
Ως σχετική ουσία με τις αμίνες και τις κατεχολαμίνες, η PEA λέγεται ότι έχει παρόμοια, ψυχεδελικά αποτελέσματα.
Αυτό περιλαμβάνει συναισθήματα ευχαρίστησης και ευτυχίας.
Δυστυχώς, το PEA έχει αποδειχθεί ότι έχει στοματική διαθεσιμότητα για τον άνθρωπο και είναι ψυχοδραστικό μόνο σε πολύ υψηλές δόσεις μέσω ρινικής χορήγησης. Στην περίπτωση της στοματικής πρόσληψης, ο βιολογικός χρόνος ημιζωής είναι μόνο 5 έως 10 λεπτά.
Τόσο η περιεχόμενη δόση όσο και η μορφή δοσολογίας φαίνεται ότι δεν έχουν σχέση με αυτό το προϊόν.

Ν, Ν-διμεθυλοφαινυθυλαμίνη (N, N-DMPEA) (300mg):
N, N-DMPEA είναι το αλκαλοειδές, το οποίο συνήθως αποτελείται από το Έρια Γιαρένσις Λαμβάνεται φυτό.
Δεδομένου ότι η διάσπαση αυτού του φυτού ή η εκχύλιση του δραστικού συστατικού σχετίζεται με ακραίες δαπάνες υλικού, το Ν, Ν-DMPEA θα ληφθεί συνθετικά. Καθώς DMAAΩς διάδοχός της, απελευθερώνει περισσότερη νορεπινεφρίνη και ντοπαμίνη, ενώ ταυτόχρονα διεγείρει ενεργά το σύστημα ανταμοιβής μας. Επιπλέον, οι βρογχικοί σωλήνες και η αναπνοή ωφελούνται από τη χορήγηση αυτού του δραστικού συστατικού. Το αίσθημα της πείνας καταστέλλεται επίσης για μικρό χρονικό διάστημα.
Οι δόσεις των 250mg είναι κοινές, τις οποίες ξεπερνά ακόμη και ο Θεός του Πολέμου!

Γ-αμινοβουτυρικό οξύ (GABA) (150 mg):
Γνωρίζουμε ως επί το πλείστον το γάμμα-αμινοβουτυρικό οξύ από τα συμπληρώματα ύπνου, καθώς αυτό το αμινοξύ μπορεί να μας χαλαρώσει ψυχικά. Σε αυτήν την περίπτωση, η επιβράδυνση της μετάδοσης ερεθίσματος και η χαλάρωση των μυών χρησιμεύουν, αφενός, για αυξημένη εστίαση ή ενίσχυση της όρασης της σήραγγας, αλλά και για βελτιωμένη αναγέννηση μεταξύ των σετ και μετά την προπόνηση. Σε ποιο βαθμό οι νευρικές δομές του σώματος από τη σύγκρουση διεγερτικών αφενός και π.χ. GABA από την άλλη πλευρά, έχουν μειωθεί μεσοπρόθεσμα έως μακροπρόθεσμα, δεν μπορούμε να αναλύσουμε περαιτέρω λεπτομέρειες σε αυτό το σημείο.
Ωστόσο, οι κοινές δόσεις είναι άνω των 500 mg, κάτι που είναι σαφώς χαμηλότερο εδώ.

Διτρυγική χολίνη (100mg):
Παρόμοια με μια βιταμίνη, σερβίρει Η χολίνη στην πραγματικότητα ως προστασία του ήπατος για την πρόληψη της εναπόθεσης λίπους στο ήπαρ. Η χολίνη ρυθμίζει την αναπνοή, την αρτηριακή πίεση και τον καρδιακό παλμό εξίσου θετικά και επηρεάζει επίσης την πέψη. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, παίζει σημαντικό ρόλο στις υγιείς γνωστικές ικανότητες και έχει υποστηρικτική επίδραση στη συγκέντρωση καθώς και στην ικανότητα να μάθουν και να θυμούνται. Η ουσία που είναι γνωστή ως βιταμίνη Β4 εμπλέκεται επίσης στον μεταβολισμό των λιπιδίων και της ομοκυστεΐνης.
Δυστυχώς, είναι κλινικά υποδεμένη στον Θεό του Πολέμου.

Ν, Ν-διμεθυλοτυραμίνη (50mg):
Πίσω από αυτό το όνομα κρύβεται το χημικό όνομα του Ορδέςπου βρίσκεται συχνά στη φυσική του μορφή σε πικρά πορτοκάλια. Στους επινεφριδικούς αδένες προκαλεί την απελευθέρωση της αδρεναλίνης και της νοραδρεναλίνης. 50mg επαρκούν για να συγκρατήσουν επαρκώς το σώμα

Συμπέρασμα ενεργά συστατικά
Το συμπέρασμα μέχρι αυτό το σημείο είναι αρχικά ανάμεικτο. Ενώ κρεατίνη και Βήτα-αλανίνη γενικά αξιολογούνται κριτικά από εμάς σε σχέση με έναν προωθητικό προπονητή και μπορούν να περιγραφούν μόνο ως πληρωτικά λόγω της έλλειψης οξείας επίδρασης, το PEA είναι σχεδόν άκυρο λόγω της κακής διαθεσιμότητας Βιταμίνη C ας μην αποδίδουμε πάρα πολύ ενεργό όφελος και επίσης τη δοσολογία του GABA φαίνεται λίγο μινιμαλιστικό για εμάς.

Συνολικά, αυτό μένει Η καφεΐνη, Έρια Γιαρένσις, Η χολίνη και Ορδέςπου θα έπρεπε να μας βάλει σε "Godmode" ...
Δυστυχώς, παραμένουμε δύσπιστοι σε αυτό το σημείο.

Ως προσωρινό συμπέρασμα, πρέπει τουλάχιστον να σημειωθεί ότι το Centurion Labz προφανώς δεν αποδίδει σημασία στην προώθηση των αντλιών μας.
Δεν περιέχει ουσίες ...
Αφήστε τους εαυτούς μας να εκπλαγούν ...

* Διαφήμιση / διαφήμιση

Αγοράστε το Centurion Labz - God of War

 • αυξάνει την εστίαση και τη συγκέντρωση
 • 400mg Άνυδρη καφεΐνη
 • ευχάριστο και μακροχρόνιο αποτέλεσμα

ΕΙΣΟΔΗΜΑ & ΕΠΙΔΡΑΣΗ

Κατάποση / γεύση

Το Centurion Labz αναγράφει στη βοηθητική συσκευασία για να αναμίξει μια γεμάτη κουταλιά σε 300 ml νερού και να καταναλώσει 30 λεπτά πριν από την προπόνηση. Για ένα «πραγματικά σκληρό GOD-MODE», συνιστώνται ρητά 2 κουταλιές σε 500 ml νερού.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον κατασκευαστή: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι μια ελαφρώς γεμάτη σέσουλα, σύμφωνα με τις λεπτές ζυγαριές, στην πραγματικότητα προσφέρει μέγεθος μερίδας περίπου 9,5g σχετικά αξιόπιστα - μπράβο!

Για να δοκιμάσουμε τη γεύση, είχαμε τη γεύση Battleberry Lemonade.
Μια αόριστη, αλλά ευχάριστη φρουτώδη γεύση.
Η σχεδόν ενοχλητική γλυκύτητα φαίνεται τυπική, η οποία δυστυχώς, λόγω της έλλειψης αντλητικών ουσιών, σε αυτήν την περίπτωση επίσης δεν προέρχεται από ένα αιχμαλωτικό οξύ, π.χ. από Κιτρουλίνη ή παρόμοιο, αντισταθμίζεται. Σίγουρα για να γιορτάσουμε για τον αμερικανικό ουρανίσκο, η εμπειρία της αισθητικής γεύσης του Θεού των Πολέμων για εμάς τουλάχιστον χρειάζεται να συνηθίσει.
Παρ 'όλα αυτά, χρησιμοποιήθηκαν λογικά 2g αρωματικών και χρωστικών για την ανακούφιση των χημικών γεύσεων των συστατικών που λαμβάνονται με συνέπεια συνθετικό τρόπο και για την αποφυγή τυχόν επίγευσης ή δυσάρεστων αισθήσεων στο στόμα ή / και στη γλώσσα.

Η σκόνη υποβάλλεται σε επεξεργασία υψηλής ποιότητας και έχει πολύ λεπτόκοκκο κονίαμα. Αναμειγνύεται με νερό, εντυπωσιάζει με τη διαλυτότητά του χωρίς υπολείμματα. Η σκόνη έχει ελαφρώς πορτοκαλί χρώμα και αναπτύσσει ένα ευχάριστο, ροδάκινο άρωμα όταν ανοίγει το κουτί.

Αυτό που δεν μας απογοήτευσε είναι, για άλλη μια φορά, ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του κουτιού υψηλής ποιότητας. Η ετικέτα ενός περήφανου Σπαρτιάτη τυπώθηκε σε μια παχιά, ελαφρώς τραχιά επιφάνεια ενός λαμπερού χρυσού φύλλου και περιβαλλόταν από μερικά λανθάνοντα ολογράμματα. Τα κόκκινα γράμματα θυμίζουν αφίσες ταινιών από τη σειρά 300, αλλά είναι ευανάγνωστες. Άλλες δηλώσεις έχουν επίσης τυπωθεί με έντονη γραφή στην ετικέτα και παρέχουν τις πιο απαραίτητες πληροφορίες εκτός από τις οδηγίες κατανάλωσης και προειδοποίησης. Αποφεύχθηκαν λογότυπα επωνυμίας, ελκυστικά διαφημιστικά συνθήματα ή άλλα ελκυστικά
Σε αντίθεση με τα δοχεία του Rage ή του Rage Reloaded, το δοχείο φαίνεται λίγο πιο συντηρητικό ή κλασικό, αλλά δεν χάνει την αξία του ή την ευδιάκριτη. Από καθαρά αντικειμενική άποψη, ένα όμορφο συλλεκτικό αντικείμενο για το ράφι αναμνηστικής.

Επίδραση

Σε αυτό το σημείο, σας συμβουλεύουμε να ανατρέξετε στις κριτικές του Rage and Rage Reloaded ως συγκριτικές τιμές, επειδή ο Θεός του Πολέμου κατατάσσεται ακριβώς μεταξύ αυτών των δύο προ-προπονήσεων σε σχέση με κάθε μεμονωμένο στοιχείο αξιολόγησης.
Βασικά, παρά τα κρίσιμα συστατικά, έχουμε να κάνουμε με έναν πολύ συμπαγή ενισχυτή hardcore που, όπως το Rage Reloaded, σας προκαλεί ευχάριστα.
Ο Θεός του Πολέμου είναι ιδιαίτερα πειστικός όσον αφορά μια ευχάριστα αυξημένη συγκέντρωση και εστίαση στην προπόνηση και είναι λιγότερο επιθετικός και πανταχού παρών από άλλους εκπροσώπους του hardcore τμήματος.

Η αυξημένη δύναμη και επιθετικότητα είναι πιο πιθανό να εκληφθούν ως λανθάνουσες παρενέργειες και να εκδηλωθούν με τη μορφή μειωμένου αισθήματος πόνου και μετέπειτα έναρξη κόπωσης. Σε αντίθεση με πολλούς ενισχυτές προπόνησης της τρέχουσας εποχής, ο Θεός του Πολέμου δεν γρατσουνίζει το μυαλό σας, πράγμα που επηρεάζει τα νοοτροπικά ή ψυχο-ενεργά συστατικά ή / και GABA θα μπορούσε να εντοπιστεί πίσω. Με αυτόν τον τρόπο, ο Θεός του Πολέμου διαχειρίζεται μια ευχάριστη πράξη εξισορρόπησης μεταξύ της βελτίωσης της αντοχής, της καθυστέρησης της κόπωσης και της ηρεμίας μεταξύ των σετ και μετά την προπόνηση.
Όπως σημειώνεται θετικά με το Rage Reloaded, δεν υπάρχουν αρνητικές επιπτώσεις από σφάλμα ή πτώση. Η πείνα, η δίψα και η ευκαιρία για αναγέννηση δίνονται επαρκώς.
Δυστυχώς, όπως αναμενόταν, το Gof of War δεν βελτιώνει τη ροή του αίματος ή το μυϊκό συναίσθημα με κανέναν τρόπο. Επομένως, εάν θέλετε να αισθανθείτε πληρέστερους μύες, αυξημένη αγγείωση ή αυξημένο μυϊκό συναίσθημα, πρέπει να καταφύγετε σε αντλίες ουσιών.
Αλλά σε αυτό το σημείο αυτό είναι μόνο ένα μικρό downer.

Αναλογία τιμής-απόδοσης - το συμπέρασμα

Ένα κουτί του Centurion Labz God of War παρέχει 285 γραμμάρια περιεχομένου και έτσι 30 μερίδες. Σε τιμή πώλησης 44,95 ευρώ στο συνεργαζόμενο κατάστημα STAYFOCUSED, αυτό σημαίνει επένδυση 1,49 ευρώ ανά μερίδα.
Αυτή είναι μια πολύ λογική τιμή για έναν ενισχυτή που μπορείτε να εμπιστευτείτε όσον αφορά τις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και την επεξεργασία του και, από την άλλη πλευρά, με ένα επαρκές, όχι υπερβολικό αποτέλεσμα για πραγματικά πιο παραγωγικές μονάδες κατάρτισης.
Θεωρούμε ότι το λεπτό αποτέλεσμα, που είναι παρόμοιο με εκείνο του Θεού της Οργάνωσης, αλλά το ξεπερνά ελαφρώς στα επιμέρους στοιχεία του, είναι πολύ ευχάριστο και πολύ ευεργετικό και παραγωγικό για καλή προπόνηση.

Λάβετε υπόψη ότι ορισμένα από τα συστατικά, συμπεριλαμβανομένου του DM ** και άλλων, θεωρούνται ντόπινγκ σύμφωνα με το καταστατικό της FDA και, ως εκ τούτου, μπορούν να εντοπιστούν σε έλεγχο και να επιβληθούν κυρώσεις. Η ανιχνευσιμότητα πολλών ουσιών ή των μεταβολιτών τους δεν είναι σαφώς καθορισμένη και μπορεί να οδηγήσει σε απαγόρευση των διαγωνισμών από την WADA ακόμη και μετά από αρκετούς μήνες!

Η βαθμολογία μας
8.6
Η βαθμολογία μας
ΚΑΛΗ
 • ισχυρή συγκέντρωση με τη μορφή παραγωγικής ηρεμίας
 • ευχάριστα λεπτό, αλλά μακροχρόνιο αποτέλεσμα
 • καμία παρενέργεια ή παρενέργειες
BAD
 • έλλειψη οξύτητας με συνολική πολύ γλυκιά γεύση
 • καμία αισθητή επίδραση στην αντλία
 • Μη τυπική διάταξη επωνυμίας (θέμα γεύσης!)
Συστατικά και δοσολογία9
Επίδραση8.5
Geschmack8
τιμή9

Παρόμοια στοιχεία

Κουμπί Επιστροφή στην κορυφή